Hvordan sender du mit købte kørekort til mig?


Det købte kørekort sendes til dig via et nationalt eller internationalt rederi afhængigt af landet. Vi bruger normalt DHL-tjenester. Fremsendelsen af ​​dette dokument udføres på den bedst mulige måde.

Hvor meget koster et kørekort på dette websted?


Et kørekort på dette websted starter ved € 900 og kan koste op til £ 1.500 afhængigt af den ønskede kategori. Omkostningerne ved forsendelse af dit kørekort er inkluderet i denne betaling. Derudover købes kørekortet i to dele, halvdelen før og halvdelen efter den ultra-sikre levering af dokumentet.

Kombinerer temperaturer uacceptabel adfærd?


Fra det øjeblik du indsender dine data ved at udfylde vores formular, der indeholder alle de identifikationsdokumenter, der er nødvendige for at få dit kørekort, bliver du nødt til at vente 5 til 6 dage, før dit kørekort sendes til dit. adresse, efter vores skøn fra vores almindelige kanal.

Skal jeg forlade min køreskole?


Bestemt ikke. Hvis du allerede er tilmeldt en køreskole, kan du stadig tage dine kørekurser, især praktiske. Du behøver ikke at tage de skriftlige og praktiske eksamener. Vi gør det let at få kørekort, men du skal vide, hvordan du kører.

Vil købers anonymitet bevares?


Tjenesterne på dette websted er underlagt strenge databeskyttelsesregler, hvor købers anonymitet er fuldt beskyttet både manuelt og ved datakryptering. Dette betyder, at de oplysninger, der er indtastet på dette websted, ikke er tilgængelige for tredjeparter og hackere.

Har vi brug for at stille spørgsmålet om at rette dit dokument?


Selvfølgelig ikke, det kørekort, du har fået, er fuldt ud lovligt og registreret i de offentlige databaser, der vedrører dit dokument, så du har aldrig problemer med politiet eller nogen anden institution eller person.

Hvordan sender du mit købte kørekort til mig?


Bemærk, at når du afgiver din ordre, er et meget vigtigt skridt at give dine produktionsoplysninger som personlige oplysninger om dig. Vores pligt er at holde oplysningerne sikre for at beskytte vores kunder mod risiko. For at beskytte dine data bruger vi en database oprettet af vores organisation, der gemmer alle vores kundes data, og vi bruger avancerede teknologier til at beskytte denne database mod nogle datahackere. Af denne enkle sikkerhedsårsag viser vi ikke eksempler på vores arbejde, da prøverne viste sig at være uprofessionelle, da det betyder, at ejeren af ​​dette testdokument risikerer det ukendte. Så at sige er dine data sikre hos os og videregives ikke til tredjeparter af nogen grund.